Kinesitherapie 0498 933 289 
CPM verhuur en wellness 0497 497 107

Rugproblemen

Bijna iedereen komt ooit in aanraking met rugklachten. Er kan een duidelijke oorzaak zijn zoals na een ongeval, of het zich forceren bij het heffen, maar soms is het veel minder duidelijk wat nu aan de grond van de rugklachten ligt.

Zeer belangrijk is het identificeren van de oorzakelijke factoren en de betrokken weefsels en structuren die aanleiding geven tot de pijn en klachten. De behandeling kan bestaan uit enerzijds rust, ontlasten van de rug, nemen van pijnstillers en ontstekingsremmers, het dragen van een ondersteunend korset, enz… Anderzijds heb je de oefeningen voor rug- en buikspieren, stabiliteit, spiercontrole, …

Door mijn opleiding in de rugschool en door het feit dat ik zelf de toestellen van de rugschool in mijn praktijk heb staan kan ik u op een ideale manier begeleiden om uw rugprobleem aan te pakken.

Rugproblemen

Een afspraak maken?

Véronique Strobbe
GSM: 0497 497 107
Adres: Akkerstraat 27, 8730 Beernem

Wanneer kan je een afspraak maken?

MA DI WO DO VR ZA ZO
Voormiddag
Namiddag
Avond

Specialisaties

Doorheen de jaren specialiseerde Véronique zich verder op volgende domeinen

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

U kunt bij mij terecht voor algemene kinesitherapie op voorschrift van specialist of arts. Samen met u stel ik een duidelijk en transparant revalidatieplan op.

Orthopedie

Orthopedie specialisatie

Op de dienst orthopedie informeer ik de patiënten tijdens de infosessies die voorafgaan aan de operatie.  Na de ingreep zorg ik voor de patiënt tijdens de postoperatieve fases.

Gewrichtsklachten

Gewrichtsklachten specialisatie

Voor uw gewrichtsklachten stel ik een behandelingsplan op volgens voorschrift van de arts. We pakken uw klachten aan via elektrotherapie, US, massage en oefentherapie,..

Schouderrevalidatie

Schouderrevalidatie specialisatie

Schouderrevalidatie is één van mijn hoofdactiviteiten, zowel binnen het ziekenhuis als in de praktijk. Of u nu schouderklachten hebt of bent u onlangs geopereerd aan de schouder.