Kinesitherapie 0498 933 289 
CPM verhuur en wellness 0497 497 107

Kinesitherapie door Véronique Strobbe

Het doel van Kinesitherapie is het lichaam in zijn oorspronkelijke functie te herstellen. Dit via verschillende behandelingsmethodes en rekening houdend met het natuurlijke genezingsproces.

Iedereen is welkom voor behandeling op maat, zowel in de praktijk als bij u thuis, tijdens de acute fase.

Mijn taak is om u op een verantwoorde manier uw specifiek probleem zo snel en efficiënt mogelijk te behandelen.

Via therapeutische technieken en met de nodige apparatuur ondersteun ik u tijdens de revalidatieperiode. U krijgt voldoende tijd om te oefenen in de praktijk onder begeleiding en voor u krijgt een aangepast oefenschema voor thuis.

Ik ben transparant over de aangeboden behandeling, de behandelingstermijn en de vooropgestelde doelen. Prijs en frequentie van de behandeling worden op voorhand doorgenomen.

Kinesitherapie

Een afspraak maken?

Véronique Strobbe
GSM: 0497 497 107
Adres: Akkerstraat 27, 8730 Beernem

Wanneer kan je een afspraak maken?

MA DI WO DO VR ZA ZO
Voormiddag
Namiddag
Avond

Specialisaties

Doorheen de jaren specialiseerde Véronique zich verder op volgende domeinen

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

U kunt bij mij terecht voor algemene kinesitherapie op voorschrift van specialist of arts. Samen met u stel ik een duidelijk en transparant revalidatieplan op.

Orthopedie

Orthopedie specialisatie

Op de dienst orthopedie informeer ik de patiënten tijdens de infosessies die voorafgaan aan de operatie.  Na de ingreep zorg ik voor de patiënt tijdens de postoperatieve fases.

Gewrichtsklachten

Gewrichtsklachten specialisatie

Voor uw gewrichtsklachten stel ik een behandelingsplan op volgens voorschrift van de arts. We pakken uw klachten aan via elektrotherapie, US, massage en oefentherapie,..

Schouderrevalidatie

Schouderrevalidatie specialisatie

Schouderrevalidatie is één van mijn hoofdactiviteiten, zowel binnen het ziekenhuis als in de praktijk. Of u nu schouderklachten hebt of bent u onlangs geopereerd aan de schouder.

Rugproblemen

Rugproblemen specialisatie

Bijna iedereen komt ooit in aanraking met rugklachten. Er kan een duidelijke oorzaak zijn zoals na een ongeval, of het zich forceren bij het heffen, maar soms is de oorzaak veel minder duidelijk.