Kinesitherapie 0498 933 289 
CPM verhuur en wellness 0497 497 107

U kunt bij mij terecht voor algemene kinesitherapie op voorschrift van specialist of arts. Samen met u stel ik een duidelijk en transparant revalidatieplan op.

Als kinesitherapeut orthopedie in het Sint-Lucasziekenhuis in Brugge behoort de sportrevalidatie ook tot mijn doelgebied. Dit omvat zowel acuut als chronische blessures. De meerwaarde van de sportrevalidatie vertaalt zich vooral in het zo snel mogelijk behandelen van het letsel met maximaal behoud van sportieve activiteit, zodat het verlies van spierkracht beperkt blijft.

Contacteer me voor meer informatie en een afspraak.

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

Een afspraak maken?

Véronique Strobbe
GSM: 0497 497 107
Adres: Akkerstraat 27, 8730 Beernem

Wanneer kan je een afspraak maken?

MA DI WO DO VR ZA ZO
Voormiddag
Namiddag
Avond

Specialisaties

Doorheen de jaren specialiseerde Véronique zich verder op volgende domeinen

Orthopedie

Orthopedie specialisatie

Op de dienst orthopedie informeer ik de patiënten tijdens de infosessies die voorafgaan aan de operatie.  Na de ingreep zorg ik voor de patiënt tijdens de postoperatieve fases.

Gewrichtsklachten

Gewrichtsklachten specialisatie

Voor uw gewrichtsklachten stel ik een behandelingsplan op volgens voorschrift van de arts. We pakken uw klachten aan via elektrotherapie, US, massage en oefentherapie,..

Schouderrevalidatie

Schouderrevalidatie specialisatie

Schouderrevalidatie is één van mijn hoofdactiviteiten, zowel binnen het ziekenhuis als in de praktijk. Of u nu schouderklachten hebt of bent u onlangs geopereerd aan de schouder.

Rugproblemen

Rugproblemen specialisatie

Bijna iedereen komt ooit in aanraking met rugklachten. Er kan een duidelijke oorzaak zijn zoals na een ongeval, of het zich forceren bij het heffen, maar soms is de oorzaak veel minder duidelijk.