Kinesitherapie 0498 933 289 
CPM verhuur en wellness 0497 497 107

Acute en chronische gewrichtsklachten

Pijn die drie maanden of langer aanhoudt en niet reageert op medische behandeling wordt aangemerkt als ‘chronische pijn’. Bij artrose heeft de pijn een andere oorzaak dan bij reumatoïde artritis. We raden aan een arts te raadplegen om de oorzaak te vinden om zo een voorschrift te bekomen.

Voor uw gewrichtsklachten stel ik een behandelingsplan op volgens voorschrift van de arts. We pakken uw klachten zo adequaat mogelijk aan via elektrotherapie, US, massage en oefentherapie,.. Door het aangetaste gewricht te bewegen en te stimuleren versterk je namelijk de spieren eromheen; en sterke spieren zorgen voor aanvullende steun.

Contacteer me voor meer info en een afspraak.

Gewrichtsklachten

Een afspraak maken?

Véronique Strobbe
GSM: 0497 497 107
Adres: Akkerstraat 27, 8730 Beernem

Wanneer kan je een afspraak maken?

MA DI WO DO VR ZA ZO
Voormiddag
Namiddag
Avond

Specialisaties

Doorheen de jaren specialiseerde Véronique zich verder op volgende domeinen

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

Algemene kinesitherapie en sportrevalidatie

U kunt bij mij terecht voor algemene kinesitherapie op voorschrift van specialist of arts. Samen met u stel ik een duidelijk en transparant revalidatieplan op.

Orthopedie

Orthopedie specialisatie

Op de dienst orthopedie informeer ik de patiënten tijdens de infosessies die voorafgaan aan de operatie.  Na de ingreep zorg ik voor de patiënt tijdens de postoperatieve fases.

Schouderrevalidatie

Schouderrevalidatie specialisatie

Schouderrevalidatie is één van mijn hoofdactiviteiten, zowel binnen het ziekenhuis als in de praktijk. Of u nu schouderklachten hebt of bent u onlangs geopereerd aan de schouder.

Rugproblemen

Rugproblemen specialisatie

Bijna iedereen komt ooit in aanraking met rugklachten. Er kan een duidelijke oorzaak zijn zoals na een ongeval, of het zich forceren bij het heffen, maar soms is de oorzaak veel minder duidelijk.